Üdvözöljük a Kőrösi és Kardos Ügyvédi Iroda honlapján!
Engedje meg, hogy bemutatkozzunk.
A Kőrösi és Kardos Ügyvédi Irodát 1992-ben alapították Dr. Kőrösi János és Dr. Kardos Vera ügyvédek. Az iroda alapító tagja Dr. Kardos Vera 2004-ben bekövetkezett haláláig dolgozott az irodában. 2007-ben csatlakozott Dr. Kőrösi Dániel ügyvédjelöltként az irodához, majd szakvizsgáját követően 2008-tól ügyvédként lett az iroda tagja. Irodánk megalakulása óta Budapesten a Margit híd pesti hídfőjének közelében a Tátra utcában működik.
Irodánk teljes körű jogi szolgáltatást nyújt magyar és külföldi vállalkozásoknak és magánszemélyeknek.
A vállalkozások részére végzett tevékenység a gazdasági jog szinte minden területére kiterjed. Irodánk szakterületei, különösen a társasági jog, kereskedelmi jog, polgári jog, ingatlan beruházások (zöldmezős beruházások) és fejlesztések, felszámolási-és csődjog, munkajog. Ügyfeleink megbízása alapján peres és peren kívüli képviseletet is ellátunk.
Irodánk természetesen magánszemélyek megbízása alapján is eljár, tanácsot ad ingatlan átruházásával kapcsolatos ügyekben, elkészíti a szükséges szerződéseket, jognyilatkozatokat és teljes körű ügyintézést végez. Ügyfeleink meghatalmazása alapján általános polgári jogi jogvitákkal kapcsolatos peres és peren kívüli képviselet is ellátunk, valamint gazdasági büntetőügyekben is ellátjuk ügyfeleink védelmét.
Kérdéseivel, jogi problémáival forduljon bizalommal hozzánk!